Echtscheiding, ontslag of een huurconflict: iedereen kan te maken krijgen met een juridisch probleem. Sommige daarvan zijn eenvoudig op te lossen, bijvoorbeeld met hulp van familie of vrienden, maar andere problemen kunnen lastiger zijn en escaleren. In dat laatste geval heeft u een advocaat nodig en kunt u de advocaten van Nauman Van der Starre in Oostvoorne het beste tijdig inschakelen. Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. 

In het eerste gesprek zal de advocaat de zaak met u bespreken en een inschatting maken van uw mogelijkheden en de slagingskansen. Ook zal de advocaat de te verwachten kosten met u bespreken. U heeft in dit gesprek natuurlijk ook de mogelijkheid om te beoordelen of u een klik met de advocaten van Nauman Van der Starre heeft. Niets is immers belangrijker dan een goede verstandhouding tussen u en uw advocaat. 

Tijdens het eerste gesprek zal de advocaat in samenspraak met u bepalen hoe verder te handelen. Uw advocaat zal proberen een procedure te voorkomen en het conflict middels onderling overleg op te lossen. Lukt dit niet, dan zal de stap naar de rechtbank gemaakt worden.

We zullen voor u bemiddelen, onderhandelen en zo nodig zullen wij voor u procederen. Alles voor het beste resultaat voor u. Kortom: in uw conflict staat u niet alleen; wij staan vierkant achter u!