over-ons1

Het advocatenkantoor Nauman Van der Starre is gevestigd in Oostvoorne en bestaat uit de advocaten mr. Simone Verweel-Nauman en mr. Chrystel van der Starre. De advocaten worden ondersteund door een zeer ervaren en kundig secretariaat, bestaande uit Lianne Huizing-Nauman en Annemarie Schuitemaker-van Vliet. 

Beide advocaten hebben een jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in de rechtsgebieden die zij behandelen. Voordat zij in 2011 het kantoor Nauman Van der Starre opstartten, hebben beide advocaten respectievelijk 14 en 8 jaar op een advocatenkantoor in Brielle gewerkt. Sinds 2011 zetten zij hun ervaring in voor het leveren van goede rechtshulp via het huidige kantoor in Oostvoorne.

De specialismen van Nauman Van der Starre zijn het personen-en familierecht (o.a. echtscheidingen, alimentatie, gezags- en omgangskwesties en pensioen) en arbeidsrecht (o.a. ontslag, loonvorderingen, opstellen/controleren arbeidsovereenkomsten). De advocaten kunnen u echter ook op tal van andere rechtsgebieden van dienst zijn.

Heeft u een advocaat nodig, neemt u dan contact op met Nauman Van der Starre. Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.